CEMM op afstand bekijken

Met externe bereikbaarheid is de CEMM ook buiten uw thuisnetwerk te bekijken. U kunt vanaf elke locatie via het beveiligde portaal toegang krijgen tot uw CEMM. Externe bereikbaarheid kan geactiveerd worden in uw CEMM. Via het stappenplan op deze pagina kunt u stap voor stap uw CEMM instellen voor externe bereikbaarheid. Met externe bereikbaarheid ingeschakeld blijft uw energie data opgeslagen in de CEMM, uw data blijft van u.

Stap 1: CEMM activeren voor externe bereikbaarheid

Ga in de CEMM interface naar de Systeem informatie pagina: Instellingen -> Systeem

Externe bereikbaarheid activeren op cemm

Externe bereikbaarheid activeren in de CEMM interface

 Stap 2: Account aanmaken voor mijn.cemm.nl

Als de CEMM geactiveerd is voor externe bereikbaarheid dan verschijnen er twee knoppen: ‘koppelen aan account’ en ‘deactiveren’. Om de CEMM te bekijken via mijn.cemm.nl heeft u een account nodig waaraan uw CEMM gekoppeld is. U kunt een account aanmaken voor de CEMM door op de knop ‘koppelen aan account’ te drukken. U wordt automatisch doorgestuurd naar de registratie pagina op mijn.cemm.nl.

Het is mogelijk dat u een melding krijgt van de browser dat er pop-ups geblokkeerd worden, u moet de pop-up toestaan om door te kunnen gaan naar de registratie pagina.

Account aanmaken voor de CEMM

Account aanmaken voor de CEMM

Vul het formulier in om een account aan te maken op mijn.cemm.nl. Na het registreren van het account wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres met een activatie link. Door op de activatie link te klikken voltooid u de registratie en kunt u inloggen met uw inloggegevens.

Het is mogelijk dat de activatie e-mail in uw SPAM map terecht komt. Controleer uw SPAM map als u geen e-mail heeft ontvangen.

Account registratie op mijn.cemm.nl

Account registratie op mijn.cemm.nl

 Stap 4: Inloggen op mijn.cemm.nl

Zodra het account is geactiveerd kunt u inloggen met uw inlog gegevens op mijn.cemm.nl

Inloggen op mijn.cemm.nl

Inloggen op mijn.cemm.nl

Na dat u bent ingelogd ziet u in het overzicht de gekoppelde CEMM. U kunt de CEMM bekijken door op de CEMM te klikken.

Mijn overzicht op mijn.cemm.nl

Mijn overzicht op mijn.cemm.nl