CEMM app

De mooiste manier om uw energiegegevens op uw smartphone te bekijken.

Al uw data binnen handbereik

Al uw data binnen handbereik

Met de moderne en gebruiksvriendelijke CEMM app zijn uw energiegegevens toegankelijker dan ooit. U kunt uw CEMM(‘s) lokaal bekijken, maar ook extern via uw MijnCEMM-account. Heeft u net een nieuwe CEMM? Dan kunt u deze met behulp van de app installeren. U heeft geen pc meer nodig.Installeren en beheren

Installeer uw CEMM(‘s) en beheer ze lokaal of extern via uw MijnCEMM-account. Tik een CEMM aan om deze te bekijken.

Bekijken

Zie in 1 oogopslag uw gegevens van vandaag in het dashboard, of bekijk alle meters los voor gedetailleerde en historische data.

Hoe werkt het?


Hoe werkt de CEMM app en wat is er mogelijk?

Vanuit het startscherm van de app heeft u toegang tot de meest recent bekeken CEMM, uw favorieten, en u kunt een CEMM zoeken. U kunt tevens in- en uitloggen. Als u bent ingelogd in uw MijnCEMM-account, ziet u bij ‘Zoek een CEMM’ direct de CEMM’s die aan uw account gekoppeld zijn.

Als u een CEMM aantikt om te bekijken ziet u als eerste het dashboard. Het dashboard geeft een beknopt overzicht van alle aangesloten ‘meters’ op uw CEMM, zodat u direct ziet wat er vandaag gebeurd is.

Vanuit uw dashboard kunt u naar rechts vegen om alle aangesloten meters los in te zien. U kunt de meters ook benaderen via het menu. Elke aangesloten meter beschikt over een apart dashboard met real-time data. Wilt u uw historische gegevens inzien? Veeg dan vanuit het dashboard van een meter naar beneden.

Door vanuit het dashboard van een individuele meter naar beneden te vegen komt u in de gedetailleerde weergave. U ziet eerst de gegevens per minuut. Veegt u nog een keer naar beneden, dan ziet u de gegevens per dag. Ten slotte ziet u de gegevens per maand. Per scherm is het mogelijk om de gegevens op een specifiek tijdstip, dag of maand te bekijken door het schuifje te bewegen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over de CEMM app?