Op maandag 11-03-2019 zijn er grote updates uitgebracht voor de CEMM basic, CEMM plus, de app en het MijnCEMM-platform. De grootste wijziging is de toevoeging van de langverwachte notificatie functie.

Notificatie mogelijkheden

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan uitgebreide ondersteuning van notificaties; zowel via het platform, de e-mail als in de app. Met deze grote update hebben we alles omtrent de CEMM hierop voorbereid. Op dit moment worden er 2 soorten notificaties ondersteund:

CEMM offline
Is uw CEMM plotseling niet beschikbaar? Bijvoorbeeld omdat er een probleem is met de internetverbinding? Dan krijgt u automatisch een notificatie wanneer u dit heeft ingesteld.

Geen of weinig zonproductie
Hebben uw zonnepanelen vandaag geen stroom geproduceerd? Of is de productie lager dan een door u ingestelde waarde? Dan krijgt u aan het einde van de dag een notificatie. Op deze manier komt u er snel achter als er problemen zijn, waardoor u direct actie kunt ondernemen. Hierdoor kunt u veel geld besparen.

 

CEMM basic V2.9.0.0 en CEMM plus V2.11.0.0

Voor de CEMM basic is software V2.9.0.0 uitgebracht en voor de CEMM plus is software V2.11.0.0 uitgebracht. Hierin is ondersteuning voor de notificaties ingebouwd. Na het installeren van de update kunt u via ‘Instellingen > Notificaties‘ een drempelwaarde instellen voor uw zonne-energie. Is uw productie lager dan de drempelwaarde? Dan geeft uw CEMM dit door aan het MijnCEMM-platform waarna u een notificatie zult ontvangen aan het eind van de dag.

 

CEMM app update V1.4.9

  • Ondersteuning voor notificaties: in het hoofdmenu van de app is nu een overzicht van recente notificaties te bekijken. Daarnaast kan de app ook pushmeldingen versturen.
  • Mogelijkheid om favoriete CEMM’s te verwijderen. Onder het kopje ‘Favorieten‘ is het nu mogelijk om een CEMM opzij te vegen en uit de favorieten te verwijderen.
  • Diverse bug fixes, waaronder een bug die in V1.4.8 optrad waarbij de tarieven in het dashboard niet werden weergegeven.

Download de update nu vanuit Google Play of de Appstore.

Grote MijnCEMM update

  • Nieuw ontwerp van het portaal met diverse grote en kleine interface wijzigingen.
  • Mogelijkheid toegevoegd om instellingen van een CEMM binnen het portaal te bekijken en te wijzigen.
  • Per CEMM kunnen notificaties geactiveerd worden. Daarnaast kan per notificatie type geselecteerd worden waar deze notificaties worden weergegeven: in de app, e-mail of het portaal.
  • Notificatie Centrum toegevoegd waarin recente notificaties gegroepeerd worden en algemene notificaties in te stellen zijn. Voor nu is het enige algemene notificatie type ‘CEMM news’. Als u ervoor kiest om deze notificaties te ontvangen, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van interessante updates en ontwikkelingen.
  • Het toevoegen van een CEMM display is nu verplaatst naar ‘Mijn account‘.
  • Wanneer u hiervoor kiest kunt u naast de notificaties in het portaal en de app ook een notificatie overzicht ontvangen via de e-mail. Deze overzichten worden vlak na middernacht verstuurd.

 

Wij zijn van plan om in de toekomst meerde notificatie mogelijkheden toe te voegen. Heeft u nog opmerkingen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op!