Sinds de introductie van de CEMM app eind 2017, hebben we hard gewerkt aan het sneller, stabieler en handiger maken van de app. Daarnaast zijn er diverse nieuwe mogelijkheden bijgekomen, zoals de notificaties. Aan de look & feel van de app is echter weinig veranderd.

Momenteel werken we aan de grootste update van de app sinds de introductie, met talloze kleine en grote verbeteringen en een verfijnder ontwerp. Bijna al deze verbeteringen zijn gebaseerd op feedback van CEMM gebruikers. In deze preview lichten we enkele nieuwe mogelijkheden toe zodat jullie een idee hebben van wat eraan zit te komen.

Verbeterde look & feel
We hebben diverse punten op het gebied van design en gebruiksvriendelijkheid aangepakt. Zo hoef je straks niet meer je CEMM aan te tikken in het hoofdmenu maar wordt deze gelijk geopend. Ook zorgt het ‘vegen’ door grafieken er straks niet meer voor dat je per ongeluk naar een andere Meter swiped en is de navigatie verbeterd. Daarnaast is het design op vele punten verbeterd.

Extra functionaliteiten
De belangrijkste toevoegingen bevinden zich in de dag-, maand- en jaargrafieken. Zo wordt het straks mogelijk om bij het inzoomen op de daggrafiek te bekijken wat het verbruik (of de opbrengst) is geweest in de geselecteerde periode. Heb je tussen 12:00 en 12:10 gedoucht? Zoom dan in op dit deel van de grafiek en je ziet precies hoeveel water (en gas) je verbruikt hebt. Daarnaast geven de dag-, maand- en jaargrafieken voortaan ook de totalen weer, in plaats van alleen het geselecteerde punt in de grafiek. Maak je gebruik van notificaties? Dan worden recente notificaties nu op het dashboard weergegeven.

Zodra de update beschikbaar is kan deze direct gedownload worden vanuit Google Play of de Appstore. De update zal deze zomer uitgebracht worden. Houd het nieuws goed in de gaten.