MijnCEMM is een portaal waarmee vele mensen dagelijks hun CEMM op afstand benaderen. Daarnaast is het voor installateurs mogelijk om CEMM’s van diverse klanten te koppelen aan hun eigen portaal. Op die manier is het voor installateurs mogelijk om snel in te grijpen bij storingen, en kunnen ze kijken of de door hun geplaatste systemen goed functioneren.

Op dit moment werken we aan een grote update voor het MijnCEMM portaal, met nieuwe functies voor zowel de particulier als de installateur.

Notificaties

De belangrijkste nieuwe functie wordt het ontvangen van notificaties.
We hebben bijvoorbeeld al eens van gebruikers te horen gekregen dat ze zon opbrengst zijn misgelopen, bijvoorbeeld door een storing in de omvormer. Deze nieuwe functionaliteit biedt hiervoor de perfecte oplossing! Zodra er geen zon opbrengst wordt geregistreerd door de CEMM ontvangt de gebruiker een notificatie zodat er snel gehandeld kan worden. Hierdoor is de misgelopen zon opbrengst minimaal en kan de CEMM nog sneller terugverdiend worden.

Ook voor installateurs zal de notificatie functie een uitkomst zijn. Wanneer er bij een klant iets aan de hand is zal de installateur direct een seintje krijgen. Hierdoor kan er spoedig ingegrepen worden.
De notificatie functie wordt zo ontwikkeld dat deze later uitgebreid kan worden met extra mogelijkheden. Hierdoor moet het uiteindelijk mogelijk zijn om notificaties te ontvangen over zeer uiteenlopende gebeurtenissen.

 

Beheren van CEMM’s

Voor installateurs met meerdere CEMM’s in het account kon het op een gegeven moment lastig worden om het overzicht te bewaren over de geïnstalleerde CEMM’s.
Daarom werken we aan een aantal functies die het beheren van CEMM’s een stuk eenvoudiger maakt. Zo wordt het mogelijk om:

  • Systeeminformatie te bekijken (waaronder IP-adres en MAC-adres)
  • De naam van een CEMM te wijzigen
  • (Adres)gegevens van de eigenaar toe te voegen
  • Notificatie voorkeuren per CEMM aan te geven
  • De notificatie geschiedenis per CEMM in te zien
  • Opmerkingen te plaatsen bij een CEMM

Daarnaast wordt er nog een aantal kleine interface wijzigingen doorgevoerd.

Hou de CEMM website in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen!