Preview: CEMM display en update V1.6.0

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met een nieuwe versie van CEMM display en de volgende CEMM update (1.6.0). De release zal plaatsvinden in juli 2024. Door middel van deze preview willen we jullie vast een voorproefje geven van de mogelijkheden. 

CEMM display

CEMM display is een dienst waarmee het mogelijk is om data uit een CEMM op een (groot) scherm naar keuze te tonen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven die bij de entree graag hun zonopbrengst willen laten zien, of het verbruik van zware machines in bijvoorbeeld een bedrijfshal. 

Met de nieuwe versie van CEMM display is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerd display op te bouwen met meerdere pagina’s, een eigen logo en diverse widgets. We lanceren een lokale versie van CEMM display welke volledig binnen het lokale netwerk draait, en een externe versie die in de cloud draait. Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste features:

Algemene eigenschappen

  • Personaliseer je display met je (bedrijfs)logo en een zelfgekozen titel.
  • Voeg meerdere pagina’s toe aan het display en kies het interval waarin er tussen de pagina’s wordt gewisseld. Bij het toevoegen van een pagina kun je kiezen of dit een widgetpagina, fotopagina of een combinatiepagina moet worden.
  • Per pagina kun je 2 rijen en 4 kolommen naar wens vullen met widget’s, foto’s of een combinatie van beide. Je hebt hierbij keuze uit dezelfde widgets die je ook op het dashboard van je CEMM kunt gebruiken. Geen inspiratie? Kies dan een voorgedefinieerde template.
  • Er zijn nieuwe foto- en grafiekwidgets beschikbaar, waardoor je je energiegegevens zeer uitgebreid kunt tonen, met daarbij bijvoorbeeld een foto van het pand of het zonnepaneelsysteem.
  • Na het configureren open je de URL van de displaypagina op je scherm.

Lokaal CEMM display

Een lokaal CEMM display draait volledig op de CEMM. Het is dus belangrijk dat je CEMM en je scherm zich in hetzelfde netwerk bevinden, om de pagina te kunnen openen. Doordat wij het display niet voor je hoeven te hosten, zijn er geen terugkerende kosten van toepassing. Je schaft eenmalig een display-code aan en je kunt permanent gebruik maken van CEMM display.

Extern CEMM display

Een extern CEMM display draait in de cloud. Hierdoor maakt het niet uit waar je CEMM en je scherm zich bevinden. Dit hoeft dus niet langer in hetzelfde netwerk te zijn. Omdat wij je display pagina hosten, zijn er terugkerende kosten van toepassing. Dit is niet in de vorm van een abonnement, de licentiecode voor het externe CEMM display heeft een beperkte geldigheidsduur. Na afloop heb je de keuze om een nieuwe code aan te schaffen en hiermee je display te verlengen. Je zit dus nergens aan vast.

CEMM update V1.6.0

Tegelijkertijd met de nieuwe versie van CEMM display zullen we ook CEMM update V1.6.0 uitbrengen. De belangrijkste toevoegingen zijn de nieuwe foto- en grafiekwidgets, die ook op het dashboard van je CEMM gebruikt kunnen worden. Hou de website in de gaten voor de uiteindelijke changelog.